Als organisatie staat Junior Consult dichtbij de vele kennisinstellingen in Noord Nederland en daarmee bij de vele getalenteerde studenten. Omdat wij als organisatie juist werken met deze jonge talenten hebben we een eigen selectieprocedure ontwikkeld voor de werving van deze personen als junior adviseurs.

Door de vele contacten die wij hierbij opdoen bemiddelen wij sinds kort ook bij het werven en selecteren van stagiaires voor andere organisaties. De dienst Werving & Selectie bestaat uit het in opdracht van organisaties vinden van geschikte stagiaires op basis van de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Junior Consult ondersteunt u bij het vinden van een stagiair voor uw organisatie op de volgende wijze:

Intake

Een inventarisatie van wensen ten aanzien van de stagiair qua opleidingsniveau en stageduur en type persoon. Op basis hiervan formuleren wij uw zoekopdracht.

Werving

Op basis van uw zoekopdracht werven wij actief geschikte kandidaten uit ons bestand en uit ons netwerk.

Presentatie en selectie kandidaat

Op basis van onze selectie wordt een kandidaat aan u gepresenteerd.

No cure no pay

Wanneer u een kandidaat als geschikte stagiair ziet ronden we uw traject af en wordt de stagiar aangenomen. Pas dan wordt aan u de bemiddeling berekend. Wanneer u na een uitgebreid zoektraject geen geschikte kandidaat door ons ziet aangedragen is onze bemiddeling geheel vrijblijvend en dus zonder kosten.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid dat u wanneer u zeer tevreden bent over een van onze junior adviseurs, u deze zelf in dienst kunt nemen. U kunt met een opdracht binnen Junior Consult dan ook uitstekend kennis maken met een of meerdere talentvolle adviseurs.

Geinteresseerd?
Neem dan contact op met Durk Stoker voor meer informatieĀ per mailĀ of bel 06 55 70 21 54