Junior Consult biedt als werkgever een mogelijkheid voor talentvolle studenten om praktische werkervaring op te doen met veel eigen verantwoordelijkheid. Wanneer je bij ons werkt als stagiair ben je een junior adviseur. Dit betekent dat je samen met een ervaren adviseurs gaat sparren over de invulling van je opdracht.

Door onze ruime ervaring met de kennisinstellingen in Noord Nederland kunnen de meeste stagevormen worden gekoppeld aan een advies- of onderzoeksopdracht.

Ontwikkeling
Als junior adviseur heb je meer nodig dan alleen theoretische kennis. Professionele vaardigheden zoals communicatie met de opdrachtgever zal je bij ons ook bewuster leren ontwikkelen. Een adviseur beschikt niet alleen over specifieke expertise maar is ook een aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Deze aspecten van het werk als junior adviseur komen dan ook uitgebreid aan bod.

Begeleiding
Wanneer je aan een praktijkopdracht werkt wordt je intensief begeleidt door onze senior adviseurs. Deze begeleiding bestaat niet alleen uit vakinhoudelijk begeleiding, maar ook uit persoonlijke begeleiding. Je hebt aan je medeadviseurs zo sparringpartners op een breed professioneel vlak.

De cultuur waarin we werken kenmerkt zich door openheid, samenwerking en kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines. Je kan je als student ontwikkelen in een professionele sfeer waarin de inzet een belangrijk deel van het resultaat vormt.

Heb je interesse om als junior adviseur bij ons te komen werken? Schrijf je dan bij ons in of neem contact met ons op.