Welke trends en ontwikkelingen zijn er?
U wilt graag weten welke trends er zijn en hoe de markt zich ontwikkelt, zodat u weet welke kansen en mogelijkheden er liggen voor uw (nog te lanceren) product of dienst.

Trendonderzoek door Junior Consult
Een trendonderzoek door een onafhankelijk bureau geeft u betrouwbaar inzicht in de kansen en mogelijkheden die er zijn voor uw product of dienst.

Junior Consult onderzoekt zowel trends op korte termijn als trends op lange termijn. Trends en ontwikkelingen op product- en marktniveau worden onderzocht, evenals trends in consumentengedrag en -voorkeur. Ook maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn worden meegenomen in het trendonderzoek.

Werkwijze Junior Consult
Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van het raadplegen van bestaande onderzoeken en bronnen en door het interviewen van specialisten in de betreffende branche. Het trendonderzoek wordt afgesloten met een helder advies waarin wordt aangegeven welke kansen en mogelijkheden er liggen voor uw product of dienst en hoe u hier op zou kunnen inspelen. Door de unieke werkwijze kan Junior Consult het traject tegen een aantrekkelijk tarief afronden.

Geïnteresseerd in trendonderzoek?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.