Hoe bekend is uw organisatie?

U wilt graag weten of uw organisatie bekend is bij uw doelgroep. Een hoge naamsbekendheid kan ervoor zorgen dat potentiële klanten sneller voor uw bedrijf kiezen. Ook kunnen resultaten van een naamsbekendheid onderzoek de basis vormen voor handhaving of verandering van uw marketing activiteiten.

Naamsbekendheid onderzoek door Junior Consult

Een naamsbekendheid onderzoek door een onafhankelijk bureau geeft u betrouwbaar inzicht in de bekendheid van uw organisatie, producten, diensten en/of merk.  Het naamsbekendheid onderzoek richt zich op herkenning van uw merk/product; er wordt onderzocht waar de doelgroep u van kent en hoe deze doelgroep samengesteld is. Daarnaast focust het naamsbekendheid onderzoek van Junior Consult op de waardering en het imago van uw organisatie.

U kunt hier een voorbeeld van ons naamsbekendheid onderzoek downloaden.

Werkwijze Junior Consult
Junior Consult werkt met een enquête die aan uw wensen wordt aangepast. Deze enquête kan face-to-face of online worden afgenomen waarna de resultaten worden verwerkt en geanalyseerd. Het onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van junior adviseurs (studenten). Door deze unieke werkwijze kan Junior Consult het naamsbekendheid onderzoek tegen een aantrekkelijk tarief en binnen één of twee maanden, afhankelijk van de omvang van het onderzoek, afronden.

Geïnteresseerd in naamsbekendheid onderzoek?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.