Hulp nodig bij marketing?
Marketing is een dynamisch proces waarbij de strategie continu wordt aangepast op veranderingen in de markt. Om uw marktaandeel te vergroten is een marketingplan van groot belang. Door uw marketing activiteiten te plannen stelt u uw organisatie in staat beter in te spelen op veranderingen in de markt door het nemen van gefundeerde beslissingen.

Marketingplan door Junior Consult
Een marketingplan dat is opgesteld door een onafhankelijk bureau biedt ondersteuning bij het nemen van strategische marketingbeslissingen en geeft de richtlijnen aan die vertaald kunnen worden naar de werkvloer.

Junior Consult doet onderzoek naar afnemers, concurrenten en overige omgevingsvariabelen zodat u op basis van deze resultaten uw marketingactiviteiten efficiënter in kunt zetten en een betere positie in de markt kunt verwerven.

U kunt hier een voorbeeld van ons marketingplan downloaden.

Werkwijze Junior Consult
Junior Consult houdt intensief contact zodat u antwoord krijgt op uw specifieke vraag. Dit levert een heldere rapportage op waarin u duidelijkheid krijgt over de strategische lijn die u moet volgen en op welke wijze dit geoperationaliseerd dient te worden. Het marketingplan dat Junior Consult opstelt biedt u een duidelijk verhaal waarmee u aan de slag kunt. Door de unieke werkwijze kan Junior Consult het traject tegen een aantrekkelijk tarief afronden.

Geïnteresseerd in marketingplan?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.