Welk imago heeft uw organisatie?
Het imago van uw organisatie is een bepalende factor voor succes. Een positief imago draagt bij aan het aantrekken van nieuwe klanten en het behoud van bestaande klanten. Bovendien zorgt een positief imago voor een hogere betrokkenheid en motivatie bij uw medewerkers. Het opbouwen van een positief imago kost veel tijd en geld, het is dan ook van groot belang om een eenmaal gevestigd imago te behouden. Inzicht in het imago van uw organisatie is daarom uitermate belangrijk.

Imago onderzoek door Junior Consult
Een imago onderzoek door een onafhankelijk bureau geeft u betrouwbaar inzicht in het beeld dat de buitenwereld heeft van uw organisatie, producten of diensten.

Junior Consult onderzoekt het imago dat u bij verschillende doelgroepen heeft. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de associaties die men heeft en of deze positief of negatief van aard zijn. Ook wordt er gekeken naar de mate waarin klanten zich identificeren met uw organisatie of product. De resultaten van het imago onderzoek maken inzichtelijk welk imago u heeft, en hoe dit verschilt per doelgroep. Een imago onderzoek door Junior Consult biedt handvaten om uw externe communicatie op af te kunnen stemmen.

Werkwijze Junior Consult
Junior Consult werkt met een enquête die aan uw wensen wordt aangepast. Hierna worden de resultaten verwerkt en geanalyseerd. Het imago onderzoek wordt afgesloten met een helder advies waarin suggesties worden gegeven ten behoeve van het opbouwen van een positief of het behouden van een gevestigd imago. Door de unieke werkwijze van Junior Consult kan het imago onderzoek tegen een aantrekkelijk tarief binnen één of twee maanden, afhankelijk van de omvang van het onderzoek, afgerond worden.

Geïnteresseerd in imago onderzoek?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.