Staat u op het punt een nieuw product te lanceren?

Voordat u veel tijd en geld gaat stoppen in de introductie van een nieuw product of de invoering van een nieuw beleid, is het nuttig eerst een haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren. Wat zijn de ontwikkelingen in de markt, wat is de directe en indirecte concurrentie, welke behoeftes hebben toekomstige klanten. Kortom: hoe is de financiële haalbaarheid?

Haalbaarheidsonderzoek door Junior Consult
Een haalbaarheidsonderzoek door een onafhankelijk bureau geeft u betrouwbaar inzicht in de financiële haalbaarheid van uw product of dienst.

De resultaten van het haalbaarheidsonderzoek kunnen als extra ondersteuning dienen om de financiering rond te krijgen. Ook brengt het haalbaarheidsonderzoek van Junior Consult eventuele knelpunten aan de orde die u tegen kunt komen bij het introduceren van uw product op de markt.

U kunt hier een voorbeeld van ons haalbaarheidsonderzoek downloaden.

Werkwijze Junior Consult
Junior Consult onderzoekt wat de ontwikkelingen in de markt zijn en met welke concurrentie u te maken krijgt. Daarnaast wordt er gewerkt met een enquête waarmee de behoeftes van toekomstige klanten worden onderzocht. Het haalbaarheidsonderzoek wordt afgesloten met een helder advies waarin suggesties worden gegeven over de wijze waarop u uw product het beste in de markt kunt zetten. Door de unieke werkwijze van Junior Consult kan het haalbaarheidsonderzoek binnen 3 maanden tegen een aantrekkelijk tarief afgerond worden.

Geïnteresseerd in haalbaarheidsonderzoek?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.