Wie zijn uw concurrenten?
Om effectief te communiceren moet u weten wat de sterke punten van uw organisatie of product zijn ten opzichte van concurrenten. Daarmee kunt u zich onderscheiden van de concurrent en kunt u de juiste keuzes maken in het positioneren van uw product.

Concurrentieonderzoek door Junior Consult
Een concurrentieonderzoek door een onafhankelijk bureau geeft u betrouwbaar inzicht in uw concurrenten en hun sterktes en zwaktes.

Junior Consult onderzoekt voor u wie uw directe en indirecte concurrenten zijn, waar uw concurrenten zitten en op welk deel van de markt uw concurrenten actief zijn. Tevens worden er vergelijkingen gemaakt tussen uw product en dat van uw concurrenten wat betreft de prijs, kenmerken van het product en de doelgroep waarop gericht wordt.

Het concurrentieonderzoek stelt uw sterke punten en kansen vast ten opzichte van uw concurrenten zodat u deze kunt benutten.

Werkwijze Junior Consult
Junior Consult voert het concurrentieonderzoek uit aan de hand van deskresearch en gesprekken met experts uit uw branche. Het concurrentieonderzoek wordt afgesloten met een helder advies waarin suggesties worden gegeven ter verbetering van uw positie ten opzichte van uw concurrenten. Door de unieke werkwijze kan Junior Consult het traject binnen één maand tegen een aantrekkelijk tarief afronden.

Geïnteresseerd in concurrentieonderzoek?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.